Her er jeg hjemme.

Her er jeg hjemme.

fredag den 5. september 2014

Få skudt weekenden igang med den bedste start... Det ved jeg, at jeg gjorde i dag.

Jeg har mødt en dygtig gourmet kok, som dagligt laver det dejligste mad til virksomheder via frokost ordninger.
Han er ikke kun dygtig. Han er også meget ydmyg og beskeden og netop derfor valgte jeg, at ville gøre en forskel for ham ved, at "trylle" lidt i hans restaurant.

Se... Jeg ved nemlig, at det kokken brænder så inderligt for er hans kræsen om maden, udvalget af de bedste råvarer, smagen deraf og ikke mindst æstetikken når det anrettes på tallerkenen.
Til hverdag har han travlt og bookninger til diverse selskaber strømmer efterhånden ind...
Dog vil jeg ønske for ham, at gæsterne også kom ind direkte fra gaden for, at nyde en god kop kaffe i en afslappet atmosfære eller få stillet sulten med mad af den bedste kvalitet.

Hvorfor gør de ikke det?
Når jeg den seneste tid har observeret restauranten fra flere vinkler vidste jeg i morges, at nu måtte der gøres noget... Der måtte trylles og det skulle ske udfra " Brug det bedste af det du har" princippet.
Når nu maden er af bedste kvalitet og en af kokkens vigtige værdier er, at bruge frilands kød til hans retter... så skal man som kunde / gæst også mærke dette fra du første gang sætter dine fødder i restauranten.

>>Vi kan ikke være dygtige til alle ting og det skal vi heller ikke... Men vi kan holde fokus på det vi er bedst til og lade andre træde til der hvor, vi ellers ville have brugt vores ressourcer forkert.<<

Vi er endnu ikke i mål med indretningen, men vi er igang og godt på vej.
Det bedste ved det hele var, at jeg i dag forlod restauranten  med et taknemmeligt knus fra kokken selv og med en følelse af, at det her kan gå hen og blive rigtig stort...
Med ønsket om en dejlig weekend får du her et glimt af den kurv, som jeg i dag tog kokken i, at have på armen efter hans råvare indkøb.








Ingen kommentarer:

Send en kommentar